Senior Wealth Manager Internationaal – Zürich, Zwitserland

5 feb 2019 overige Overige Zürich, Zwitserland

Introductie

Heb jij een eigen netwerk van vermogende cliënten die jou zien als hun trusted advisor? En ben jij in staat en gemotiveerd om dit netwerk verder uit te breiden? Lees dan snel verder.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een private bank in Zwitserland met kantoren in Geneve (hoofdkantoor) en Zürich. In totaal werken er ca. 50 medewerkers. Zürich zal jouw standplaats worden.

De bank biedt de professionaliteit van een gerespecteerde bank gecombineerd met de persoonlijke benadering en flexibiliteit van een familiebedrijf.

Cliënten zijn vermogende Nederlanders die vaak in het buitenland (voornamelijk in Europa) woonachtig zijn en in Zwitserland willen bankieren.

Functie

Als Senior Wealth Manager houd jij je bezig met zowel het bedienen van bestaande als het acquireren van nieuwe “High Net worth” en “Ultra High Net worth” cliënten. Jij zoekt naar oplossingen voor de behoefte van jouw cliënten waarbij vermogensadvies de basis van jouw dienstverlening vormt.

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor de cliënten en stelt afhankelijk van de behoefte een client service team samen waarin de benodigde specialismen participeren of je verwijst onder jouw coördinatie door naar externe specialisten als advocaten, accountants etc.

Jouw commerciële target is om binnen 1,5 jaar een portfolio van € 100-150 miljoen assets under administration te hebben opgebouwd.

Functie eisen

· WO-niveau; graduated in bij voorkeur Finance gerelateerde studierichting

· Minimaal 10 jaar succesvol werkzaam in een relatieverantwoordelijke functie in Private Banking of Wealth Management

· Je hebt aantoonbaar een netwerk van Private Banking/Wealth Management cliënten en brengt concreet een portfolio van cliënten in dit segment mee

· Je bent een energieke, doortastende verbinder en weet vanuit vertrouwen de client en prospects voor je te winnen en te behouden

· Je bent een gesprekspartner op inhoud én op relatie (vanuit een oprechte interesse in mensen)

· Van nature ben je een netwerker en je bent daarnaast bereid om actief aan professionele en maatschappelijke organisaties deel te nemen

· Van het najagen van nieuwe cliënten krijg je energie

· Je bent iemand die vanuit intrinsieke motivatie de extra mile loopt voor zijn cliënten

Aanbod

Deze functie biedt jou een geweldige opportunity. Je vliegt de hele wereld over om vermogende Nederlanders en netwerken te bezoeken.

Het salaris zal mede afhangen van de mate van senioriteit en de veronderstelde meerwaarde voor de bank. Indicatief kan je denken aan een vast salaris van € 160.000 op jaarbasis exclusief bonus. Deze bonus zal discretionair worden toegekend en ligt indicatief rond de € 35.000. Je bent bereid om te verhuizen naar Zürich waarvoor je vanzelfsprekend een relocation fee zult ontvangen.

Bovendien is er een unieke mogelijkheid om, na het behalen van bepaalde targets, op vrijwillige basis aandelen te kopen in deze succesvolle bank.

Inlichtingen

Jeroen Jebbink via jeroen@aeves.com of telefonisch op 0651010357.

Solliciteren