Ons netwerk en onze klanten zijn terecht veeleisend. Wij zijn dat ook naar onze kandidaten en opdrachtgevers. Duidelijke informatie, een helder proces, goede feedback en snelheid, daar streven wij naar.

Aeves Executive Search

Aeves Executive Search is een initiatief van Aeves Groep, gericht op nationale en internationale management- en senior managementposities. Doelgericht en direct, dat is onze manier van werken. Onze consultants hebben een no-nonsense instelling, begrijpen goed hoe de verhoudingen in organisaties liggen en leggen snel en gemakkelijk verbinding op ieder niveau.

Ons netwerk en onze klanten zijn terecht veeleisend. Wij zijn dat ook naar onze kandidaten en opdrachtgevers. Duidelijke informatie, een helder proces, goede feedback en snelheid, daar streven wij naar. Doordat wij focussen op een optimale samenwerking, wederzijds respect en het nakomen van de gemaakte afspraken, is succes een logisch gevolg.

Wij staan voor kwaliteit

Aeves Executive Search is onderdeel van Aeves Groep, samen met AevesBenefit, winnaar van FD Gazellen 2014, in 2015 en 2016. Een bevlogen familie met diversiteit hoog in het vaandel. We beschikken over een groot (inter-)nationaal netwerk en een interne cultuur waar drive, creativiteit en ondernemerschap in hoog vaandel staan. De consultants van Aeves zijn topfit, geloven in persoonlijke aandacht voor ieders ontwikkeling en in de natuurlijke wil van onze consultants om te groeien. Daarbij gaat het niet alleen om kennis en kunde, maar zeker ook om mentaliteit.

Onze kracht

De kracht van onze consultants ligt in hun enthousiasme, kundigheid, ervaring met vakgebieden en industrieën en gevoel voor organisatiecultuur. Tel daar onze mensenkennis en positieve energie bij op en u begrijpt dat wij graag uw verwachtingen overtreffen.

Kwaliteit zit in onze natuur. Onze klanten zijn terecht veeleisend. Wij zijn dat ook naar onszelf en onze kandidaten en opdrachtgevers.