Onze diensten

Aeves Executive Search richt zich op (inter-)nationale managementposities. Onze core value is dat een succesvolle carrière van veel meer afhangt dan een passend cv en een juiste set “hard-skills”.

Over Aeves Executive Search

U zoekt, wij vinden en selecteren 

Aeves Executive Search richt zich op (inter-)nationale managementposities. Onze core value is dat een succesvolle carrière van veel meer afhangt dan een passend cv en een juiste set “hard-skills”. Door veelvuldig contact met en interesse in onze klanten, kandidaten en netwerkrelaties kennen we de beste kandidaten uit de markt. Kandidaten die invulling geven aan de wensen van uw organisatie. Kandidaten met ervaring in groei, innovatie, verandering of handhaving. U zoekt, wij vinden en selecteren op basis van de afgestemde criteria.

Communicatie is key

Een succesvolle carrière hangt steeds meer af van de capaciteit om in een continu veranderende omgeving het gedrag van mensen te begrijpen en daarop te acteren. Wat drijft mensen, wat motiveert hen, hoe gedragen ze zich en vooral hoe communiceert men effectief? De consultants van Aeves Executive Search begrijpen de complexiteit van professionele omgevingen en het belang van het afstemmen van de juiste (ver)houding en gedrag aan de behoeften van haar klanten. Zij hanteren een directe aanpak en hebben een groot internationaal netwerk ontwikkeld in de afgelopen 15 jaar. Ons netwerk en onze klanten waarderen onze dienstverlening op elk niveau in de organisatie door haar snelheid en precisie.

Aeves Executive Search als partner 

Wij helpen u graag en zijn uw trusted advisor binnen het vakgebied Executive Search. We kennen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en beheren een omvangrijk professioneel netwerk. Wij zoeken niet de beste mensen in de markt, wij kennen de beste mensen in de markt. Als specialist in (inter-)nationale managementposities beschikken we over ruime ervaring in diverse branches, zoals:

–          Automotive –          Hospitality
–          Constructie –          ICT
–          Consumer Health –          Luchtvaart
–          Energie –          Olie & Gas
–          Engineering –          Renewable Energy
–          Finance –          Retail
–          FMCG –          Technologie
–          Gezondheidszorg –          Telecom
–          Health & Fitness –          Transport & Logistiek

U kunt het gerust aan ons overlaten

Focus 

Ons internationale netwerk hebben wij met zorg opgebouwd en blijven we onderhouden en uitbouwen. Dit netwerk zorgt ervoor dat we op ieder niveau binnen iedere industrie onze professionele diensten uitvoeren. Onze klanten kennen ons solide proces, de directe manier van werken en onze drang om keer op keer waarde toe te voegen. Onze focus ligt op onze klanten en kandidaten, niet op onszelf. Wij doen ons uiterste best om u, uw organisatie, uw mensen en specifieke cultuur te begrijpen. Wij willen het recht verdienen om uw partner, ogen en oren in de arbeidsmarkt te zijn.

 

Ethiek 

Wij doen wat juist is. Altijd. Wij sluiten geen compromissen. Wij benaderen geen personeelsleden bij onze klanten om opdrachten bij andere klanten in te vullen. Wij benaderen ook nooit personeelsleden die we hebben bemiddeld bij de ene klant om de behoefte van een andere klant te vervullen.

Chemie

De juiste chemie tussen kandidaat, manager, organisatie en cultuur is essentieel. Elke organisatie heeft haar eigen cultuur en karakter en elke kandidaat zijn eigen competenties en persoonlijkheid. Met hun ervaring en mensenkennis stellen onze consultants altijd de juiste persoon voor, passend bij uw organisatie.